|
FoX
|
 |
« on: November 05, 2005, 06:55:56 PM » |
|
ima netko na compu ovo čudo od Shortya i Vinkovce ...  ako ne bi bio problem poslat ... 
|
|
|
|
« Last Edit: June 15, 2007, 05:04:31 PM by TdK »
|
|
Svako vrijeme je regularno  Marcel Granollers - ex Puyol 
|
|
|
bracki
Old school+
**Tipdana**

Chunka
|
 |
« Reply #1 on: November 05, 2005, 07:03:50 PM » |
|
ima netko na compu ovo čudo od Shortya i Vinkovce ...  ako ne bi bio problem poslat ...  onu Dodji uVinkovce? to imam, ajde pricekaj 5 minuta pa mozes skinit na http://http:adria.fesb.hr/~hakmadzi
|
|
|
|
|
|
A kad bi u ovom nepravednom svijetu bilo imalo pravde, taj “izabrani” Split eliminirao bi Cibonu u polufinalu doigravanja.
Zoran Čutura, kolumnist JL
|
|
|
|
FoX
|
 |
« Reply #2 on: December 05, 2005, 04:35:41 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Svako vrijeme je regularno  Marcel Granollers - ex Puyol 
|
|
|
|
John F.
|
 |
« Reply #3 on: December 05, 2005, 04:52:44 PM » |
|
Za jedno deset godina izać će specijalno izdanje sa 16 verzija za svaki sport u kojem smo nešto postigli. 
|
|
|
|
|
|
Nudi alla meta'!!
|
|
|
TdK
Moderator podforuma
**Tipdana**

KK Krapina
|
 |
« Reply #4 on: December 05, 2005, 04:57:35 PM » |
|
ima jedna zemlja mala, sada svatko za nju zna ameri su pali prvi krenula je hrvatska rekli su nam da smo spori pa su ruse poslali a mi smo im dali tricu pa su kuci otisli neka pati koga smeta hrvatska je prvak svijeta neka samo suze rone mi imamo sampione ima jedno plavo more ime mu je jadransko a njegovi sume vali sveto ime hrvatsko rekli su nam da smo mali sada svatko za nas zna padali su svi od reda pa na kraju slovacka neka pati koga smeta... ---------- searching for mp3 
|
|
|
|
|
|
...zajedno do visina
|
|
|
|
paka
Guest
|
 |
« Reply #5 on: December 06, 2005, 11:04:47 AM » |
|
Na tv-u se vrti reklama, cini mi se od NIKEa, u svlacionici se oblace francuski napadac T Henry, pa tenisac i ragbijas. Zna li netko koja je pjesma u pozadini, hvala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Indijanac
Guest
|
 |
« Reply #6 on: December 06, 2005, 02:32:56 PM » |
|
Jel ima ko od Vudu Popaja mp3 al ne ovaj novi album nego one starije stvari?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BornToSin
|
 |
« Reply #7 on: December 06, 2005, 03:06:29 PM » |
|
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ http://www.nedim.tk/odes na hip hop
|
|
|
|
|
|
...When the character of a man is not clear to you, look at his friends....
|
|
|
|
John F.
|
 |
« Reply #8 on: December 06, 2005, 05:12:27 PM » |
|
Koliko imate GB mjuze i koliko pjesama na kompu(u mp3 formatu,pretpostavljam)?Ja 2 276 komada,23.8 GB  u mlađim danima dilanje muzike i divxa je značilo financijsko preživljavanje, tak da imam puunoooooooooo GB trenutno imam 4 diska i 6x100 spindle kutija punih mjuze i divx filmova  Jak si, u mlađin danima su mi pojmovi mp3, divx i sl. bili totalna nepoznanica, al brzo učin pa nadoknađujen propušteno. 
|
|
|
|
|
|
Nudi alla meta'!!
|
|
|
|
John F.
|
 |
« Reply #9 on: December 06, 2005, 05:21:32 PM » |
|
Jak si, u mlađin danima su mi pojmovi mp3, divx i sl. bili totalna nepoznanica, al brzo učin pa nadoknađujen propušteno.  aha zato si uzeo flat adsl pa nadoknađuješ propušteno hehe  Nisan, trenutno san na 2 gb, a dosad san bija na Startu. Al iman taktiku: nađen žrtvu, tj.nekoga ko se priključija i nije baš neki surfer i onda ono "stari aj moga si mi dat šifru da skinen štagod tu i tamo", i to mi upali. Inače, ja san jedan od rijetkih, možda i jedini koji nije ima 2 mjeseca flata. Al san zato nadoknadija. 
|
|
|
|
|
|
Nudi alla meta'!!
|
|
|
|
Indijanac
Guest
|
 |
« Reply #10 on: December 06, 2005, 11:45:11 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dumbo
Old school+
**Tipdana**

Kaj god....
|
 |
« Reply #11 on: December 08, 2005, 09:17:00 PM » |
|
Da li netko zna neki program kojim bi ja mogao jedan veliki file u mp3 formatu podjeliti po pjesmama. Naime imam recimo cijeli album od Queen koji ima 100MB kao jedan fie i sad bi ga htio podjeliti po pjesmama, dakle na 12 dijelova/pjesama. Tnx 
|
|
|
|
|
|
O Boze fala ti kaj purgeri smo mi, o kako bi vi sretni bili da ste purgeri.....
|
|
|
|
BornToSin
|
 |
« Reply #12 on: December 08, 2005, 11:12:55 PM » |
|
znam to raditi sa sound forge-om..prilicno je jednostavno, samo ako nemas sound forge...mislim da je 100tinjak mb za download....cool edit isto moze bez problema podijeliti to..eto s time sam to radio, kvaliteta odlicno ispadne... e sad ima cool mp3 splitter: http://www.yaosoft.com/to je link..vjerovatno je nes jednostavno za skuziti...a i mal je za download...
|
|
|
|
|
|
...When the character of a man is not clear to you, look at his friends....
|
|
|
|
mv1
|
 |
« Reply #13 on: December 09, 2005, 12:53:06 PM » |
|
Da li netko zna neki program kojim bi ja mogao jedan veliki file u mp3 formatu podjeliti po pjesmama. Naime imam recimo cijeli album od Queen koji ima 100MB kao jedan fie i sad bi ga htio podjeliti po pjesmama, dakle na 12 dijelova/pjesama. Tnx  imas na zadnjem (ili predzadnjem ) Bug-ovom cd-u nekoliko programčića koji to rade
|
|
|
|
|
|
svaki dobitak, je ....dobitak!!!
|
|
|
Dumbo
Old school+
**Tipdana**

Kaj god....
|
 |
« Reply #14 on: December 09, 2005, 03:51:29 PM » |
|
Tnx svima potrazit cu malo 
|
|
|
|
|
|
O Boze fala ti kaj purgeri smo mi, o kako bi vi sretni bili da ste purgeri.....
|
|
|
|