|
BornToSin
|
 |
« Reply #15 on: December 12, 2005, 10:55:46 PM » |
|
evo jos za bozicni ugodjaj http://regnyouth.blogspot.com/blog ima dosta stranih bozicnih albuma za download, a nisu samo iskljucivo bozicni albumi vec ima tu koje-cega...
|
|
|
|
|
|
...When the character of a man is not clear to you, look at his friends....
|
|
|
|
|
|
sweetboy
Guest
|
 |
« Reply #17 on: December 16, 2005, 01:32:58 AM » |
|
Ajmo muzicki znalci koji su gledali Zal (the beach). Na samom kraju filma, kada Di Caprio ubija onog šveda, a drugi slave sestu godisnjicu njihovog opstanka na otoku i plesu uz pjesmu. Pitanje glasi: koja je to pjesma? Ta stvar mi je toliko jaka, a pusta se svako ljeto po diskotekama na moru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
John F.
|
 |
« Reply #18 on: December 16, 2005, 03:20:53 AM » |
|
Ako neko slučajno ima neki od koncerata Pearl Jama iz ove godine (Kanada, SAD, J. Amerika) neka javi ovdje ili na pm. Unaprid zahvaljujem. 
|
|
|
|
|
|
Nudi alla meta'!!
|
|
|
|
BornToSin
|
 |
« Reply #19 on: December 16, 2005, 03:27:39 AM » |
|
Ajmo muzicki znalci koji su gledali Zal (the beach). Na samom kraju filma, kada Di Caprio ubija onog šveda, a drugi slave sestu godisnjicu njihovog opstanka na otoku i plesu uz pjesmu. Pitanje glasi: koja je to pjesma? Ta stvar mi je toliko jaka, a pusta se svako ljeto po diskotekama na moru. ne znam koja je pjesma lol ali ovdje imas cijeli soundtrack za download ;) http://www.allost.ru/soundtracks/info/english/all
|
|
|
|
|
|
...When the character of a man is not clear to you, look at his friends....
|
|
|
TdK
Moderator podforuma
**Tipdana**

KK Krapina
|
 |
« Reply #20 on: December 16, 2005, 03:56:46 AM » |
|
Ajmo muzicki znalci koji su gledali Zal (the beach). Na samom kraju filma, kada Di Caprio ubija onog šveda, a drugi slave sestu godisnjicu njihovog opstanka na otoku i plesu uz pjesmu. Pitanje glasi: koja je to pjesma? Ta stvar mi je toliko jaka, a pusta se svako ljeto po diskotekama na moru. nisam gledal danas film, al čim sam videl soundtrack list, sjetih se Yeke Yeke (Hard Floor Mix) - Mory Kante 
|
|
|
|
|
|
...zajedno do visina
|
|
|
|
sweetboy
Guest
|
 |
« Reply #21 on: December 16, 2005, 11:26:22 AM » |
|
Ajmo muzicki znalci koji su gledali Zal (the beach). Na samom kraju filma, kada Di Caprio ubija onog šveda, a drugi slave sestu godisnjicu njihovog opstanka na otoku i plesu uz pjesmu. Pitanje glasi: koja je to pjesma? Ta stvar mi je toliko jaka, a pusta se svako ljeto po diskotekama na moru. nisam gledal danas film, al čim sam videl soundtrack list, sjetih se Yeke Yeke (Hard Floor Mix) - Mory Kante  Ma to te pitam covjece Hvala i Seeku, i on mi je pomogao. Ali stvar je stvarno:rockme: Jos mi daje lijepe uspomene na more 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stead
|
 |
« Reply #23 on: December 18, 2005, 02:48:11 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
John F.
|
 |
« Reply #24 on: December 18, 2005, 02:55:43 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Nudi alla meta'!!
|
|
|
|
stargazer
Guest
|
 |
« Reply #25 on: December 19, 2005, 12:33:34 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TdK
Moderator podforuma
**Tipdana**

KK Krapina
|
 |
« Reply #26 on: December 20, 2005, 02:30:17 AM » |
|
OLIVER DRAGOJEVIĆ - Vridilo je.. (2005) Song list (01) Vridilo je - Oliver Dragojević (02) Sa dva zrna srebra - Oliver Dragojević (03) Ako voliš me - Oliver Dragojević (04) Nevera - Oliver Dragojević (05) Duša za nju - Oliver Dragojević (06) Nigdje nema te - Oliver Dragojević (07) Nestajem - Oliver Dragojević
(08) Od grija do kajanja - Oliver Dragojević (09) Kad u tebe nestane mi vire - Oliver Dragojević (10) Više mi nije važno - Oliver Dragojević nažalost zadnje tri mi fale, doći će s vremenom hehe Download link http://rapidshare.de/files/9485715/Oliver_-_Vridilo_je.._songs_1-7_.shared_by_TdK.zip.html
Enjoy EDITzadnje 3 pjesme s albuma (08) Od grija do kajanja - Oliver Dragojević (09) Kad u tebe nestane mi vire - Oliver Dragojević (10) Više mi nije važno - Oliver Dragojević Download link: http://rapidshare.de/files/9543446/Oliver_-_Vridilo_je.._8_9_10_pjesma_...shared_by_TdK.zip.html
|
|
|
|
|
|
...zajedno do visina
|
|
|
|
Stead
|
 |
« Reply #27 on: December 20, 2005, 03:34:11 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taribo
|
 |
« Reply #28 on: December 20, 2005, 02:52:51 PM » |
|
Trazim, trazim, a nigdje ne mogu naci...
Rajska Djevo, Kraljice Hrvata
Ima li tko?
|
|
|
|
|
|
"Nema predaje"
|
|
|