Antraks
**Tipdana**

Jagshemash
|
 |
« Reply #30 on: December 22, 2005, 08:05:29 AM » |
|
Trazim, trazim, a nigdje ne mogu naci...
Rajska Djevo, Kraljice Hrvata
Ima li tko? Nazalost, izgleda da ni nitko od vas nema tu pjesmu... :-( Imam jos jednu zelju... Gloria Estefan, neki hitovi ili sl. Imaš i Djevu i Gloriu Estefan na dc++, ako znaš njime rukovat.  Za one koji ne mogu ili ne znaju raditi s P2P programima preporučam ovaj FTP pretraživač. http://www.reliz.ru/ Ukucaj Estefan ili Gloria Estefan i piči 
|
|
|
|
|
|
Windfucker 
|
|
|
|
BornToSin
|
 |
« Reply #31 on: December 22, 2005, 03:30:57 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
...When the character of a man is not clear to you, look at his friends....
|
|
|
Joe Black
Počasni član
**Tipdana**
|
 |
« Reply #32 on: December 25, 2005, 09:57:59 PM » |
|
hmm jel ima netko onu stvar sa uvodne spice iz Hit Depoa??? ne znam ni kak se zove... 
|
|
|
|
|
|
disklejmer: autor posta nije odgovoran za eventualnu materijalnu štetu nastalu prihvaćanjem njegovih tipova 
|
|
|
TdK
Moderator podforuma
**Tipdana**

KK Krapina
|
 |
« Reply #33 on: December 26, 2005, 01:04:23 AM » |
|
hmm jel ima netko onu stvar sa uvodne spice iz Hit Depoa??? ne znam ni kak se zove...  mislim da su to izvukli iz -->Prodigy - Serial Thrilla
|
|
|
|
|
|
...zajedno do visina
|
|
|
|
Vepar
|
 |
« Reply #34 on: December 26, 2005, 10:53:35 AM » |
|
Sad sam tek pregledao ovaj topic, svaka cast Tdk na svemu poslanom  ... Ne mogu a da ne iskomentiram jednu stvar, bas sam downloadao novi album Prljavaca i ne mogu vjerovati da su ovako slab album pustili u prodaju... Uvijek su mi bili jedan od omiljenih domacih bendova i postavljali su standarde sa svakim od albuma, zadnji album je vec bio malo korak unatrag, a ovaj album je katastrofa. Glupi refreni koji se sastoje od nekoliko rijeci koje se unedogled ponavljaju, niti jedna pjesma koja bi ostala u sjecanju nakon prvog-drugog slusanja osim eventualno uvodne koja takodjer ne odskace previse. Cemu takav nastavak jednoj briljantnoj karijeri benda koji se mozda i najvise slusao za vrijeme stvaranja nezavisne Hrvatske (Mojoj Majci, Lupi petama...), koji su mogli napuniti i dva trga sa svojim koncertom, koji ima toliko odlicnih pjesama u svojoj karijeri da im ovo stvarno nije trebalo. Kupio sam bez ikakvog razmisljanja originale zadnja dva cd-a, drago mi je da ovaj nisam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TdK
Moderator podforuma
**Tipdana**

KK Krapina
|
 |
« Reply #35 on: December 26, 2005, 03:52:13 PM » |
|
ja imam 2 mjeseca flat  pa sad sakupljam svašta.. pozdrav ja sam mislio da ću manje potrošit zbog blagdana i svega, pa sam uzeo samo 5gb, al vec slijedeći mjesec prelazim na flat, nemogu ja baratat s tak malo gb hehe 
|
|
|
|
|
|
...zajedno do visina
|
|
|
|
primarius
Guest
|
 |
« Reply #36 on: December 27, 2005, 04:15:55 PM » |
|
Cemu takav nastavak jednoj briljantnoj karijeri benda koji se mozda i najvise slusao za vrijeme stvaranja nezavisne Hrvatske (Mojoj Majci, Lupi petama...), koji su mogli napuniti i dva trga sa svojim koncertom Ma priznajem im jedino "crno bijeli svijet"a ostalo je totalna prosjecnost koja je imala srecu da pogodi trenutak da joj izadje pjesma pogodna politickom trenutku.Najbolji primjer za to je "mojoj majci"na racun koje su uglavnom punili te trgove.Posto bend svira prilicno dugo bilo je za ocekivati da ce vremenom sazrijeti i da se pjesme lakih refrena i stupidnih poruka jednostavno nemaju pravo ponavljati ali posto se dogodilo upravo suprotno to samo dokazuje da jednostavno nisu kvalitetni... Nego,molio bih svih koji su u mogucnosti da mi pomognu pronaci "time waits for no one" od rolling stonesa sa albuma "its only rock n roll" Zahvaljujem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pre-wannabe-drag
|
 |
« Reply #37 on: December 27, 2005, 04:22:34 PM » |
|
Cemu takav nastavak jednoj briljantnoj karijeri benda koji se mozda i najvise slusao za vrijeme stvaranja nezavisne Hrvatske (Mojoj Majci, Lupi petama...), koji su mogli napuniti i dva trga sa svojim koncertom Ma priznajem im jedino "crno bijeli svijet" ma ja sam ih presto slušat kad su izdali prvi album, zapravo on mi je jedini donekle ok 
|
|
|
|
|
|
crna lista: nogomet, košarka, tenis, odbojka, hokej, rukomet, vaterpolo, atletika, f1, skijanje, šah, k1, snooker, mali nogomet, predsjednički izbori, bejzbol, curling, boks
|
|
|
|
|
|
tisss
Guest
|
 |
« Reply #39 on: December 29, 2005, 10:43:27 AM » |
|
BOK ekipa neki dan sam dobio preporuku za stranicu , pa odmah d probam nesto ''užicat'' ima li netko novi album JOLE RETRORAMA caoo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FoX
|
 |
« Reply #40 on: December 29, 2005, 11:05:02 AM » |
|
BOK ekipa neki dan sam dobio preporuku za stranicu , pa odmah d probam nesto ''užicat'' ima li netko novi album JOLE RETRORAMA caoo  pa nije ovo web sa mp3icama ...preporuka 
|
|
|
|
|
|
Svako vrijeme je regularno  Marcel Granollers - ex Puyol 
|
|
|
|
D i M
|
 |
« Reply #41 on: December 29, 2005, 12:02:01 PM » |
|
BOK ekipa neki dan sam dobio preporuku za stranicu , pa odmah d probam nesto ''užicat'' ima li netko novi album JOLE RETRORAMA caoo  Ne misliš možda si si trebao najprije barem nešto drugo napisat osim 2 ista post u 2 različita topica.
|
|
|
|
|
|
 Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru! 
|
|
|
|
vajk
Guest
|
 |
« Reply #42 on: December 29, 2005, 01:19:52 PM » |
|
ako netko zna gdje bi se mogle skinuti navijačke pjesme dinama bio bi zahvalan 
|