tipDANA.com
September 08, 2010, 01:10:02 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Postavite si profile prema vašim potrebama. Možete isključivati i uključivati opcije koje želite i one koje ne želite. Pogledajte na ovom linku gdje i kako: http://img430.imageshack.us/img430/4322/bla7ix.jpg

Home   Help Login Register  

Gamebookers
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Osiromašitelj Kladionica  (Read 6241 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
N@meless
Guest
« on: April 18, 2008, 02:27:20 PM »

Kao 1. isprićavam se ako već negdje ima ova tema, ja ju nisam viodio  dunno

Evo ovako: zanima me dal se neko kladi po ovom sistemu, jer se meni ćini jakooo zanimljivo (uvjek dobivate)...

Problem je u tome kaj kad bi npr. doma na netu pogledao ponudu, uzmem neki par, napišem koeficijente u Osiromašitelj Kladionica 0.5, on mi sve izraćuna,
dok dođem do klade mogli bi se promjeniti koeficijenti..

I zanima me dal imaju online kladionice nekakvu zaštitu protiv takvog klađenja ili ne, jer bi to ustvari bilo perfektno, doma lijepo sve izraćunaš i odma uplatiš, i to je to...

molim vas da mi netko odgovori...

Hvala, pozdrav...
ULICAR
**Tipdana**

« Reply #1 on: April 18, 2008, 02:58:20 PM »

Zaboravi na to, nema tu sriće... Pozdrav!

Budi ponosan! 
Žalosno je kada se život navikne na svašta!
N@meless
Guest
« Reply #2 on: April 18, 2008, 03:41:17 PM »

Zašto, daj objasni malo...
ULICAR
**Tipdana**

« Reply #3 on: April 19, 2008, 09:08:32 AM »

Zašto, daj objasni malo...
Pogledaj malo topice po forumu pa će ti sve biti jasno,a razloga je 1000. Što misliš da bi se ljudi kladili i po 10-15h gubili na kladionicu da se tako lako tu "sigurno" zarađuje... Pozdrav!

Budi ponosan! 
Žalosno je kada se život navikne na svašta!
marion
**Tipdana**

« Reply #4 on: April 19, 2008, 02:21:23 PM »

zaboravi, sve probano i mnogo puta isplakano, bolje zaboravi i poslušaj nas koji ti kažemo, nemoj biti budala kao mi pa čekati da okusiš na svojo koži...naravno sad se ti pitaš šta se može desiti, o tome bi ti imao šta pričati satima a kamoli pistai, malo prošvrljaj topice pa češ vidjet

uživaj
Djubre
Guest
« Reply #5 on: April 29, 2008, 03:22:27 PM »

osiromašitelj kladionica
 ROTFL ROTFL ROTFL
Ronald Inho

« Reply #6 on: January 16, 2010, 12:18:45 AM »

evo drago mi je da postoji ovakva tema jer mislim da mogu ovdje ostaviti puno savjeta ali samo dio od moga repertoara. mogu se pohvaliti da sam za vrijeme boravka u zatvoru proučavao nogomet kao igru i to sve državne lige od 1. do 3. lige. nakon puno muke i truda sada mogu reći da znam je moj postotak pogođenih ishoda 99,9 posto tj da mogu pogoditi 999 ishoda iz 1000 utakmica. a tu spadaju sve utakmice na ovome svijetu, faktor iznenađenja za mene ne postoji jer ja mogu predviditi iznenađenje i sučeve pogreške. žao mi je ali vam moram reći i pokavariti užitak gledanja nogometa da če europski prvak u nogoemtu postati AC Milan a prvak svijeta na sp-u Argentina. evo žao mi je što sada unaprijed znate to ali ako ništa drugo možete se kladiti na te dvije stvari i za utjehu inkasirati nešto. što više uložite dobitak je veći. moram reći da ne znam kada sam zadnji put pogriješio neki par mislim da je to bilo prije 2 godine utakmica liberijske prve lige NPA Anchors-UMC Roots. nakon toga imam 100 posto učinka,sve svjetske nogometne igrače poznam kao da sam sa njima djelio hranu 10-ak godina sve koliko tko može trčati i sve statistike igrača i klubova svijeta napamet.

s puno poštovanja vaš Ronald Inho
pjana
Tipdana tipster
**Tipdana**

« Reply #7 on: January 16, 2010, 01:55:37 AM »

Ko si ti i sta ti dodje David Copperfield?

Come On Arsenal !
morski_covik
Tipdana tipster
**Tipdana**

Sjever je srce Hajduka, a mi smo srce sjevera

« Reply #8 on: January 16, 2010, 03:02:13 AM »

evo drago mi je da postoji ovakva tema jer mislim da mogu ovdje ostaviti puno savjeta ali samo dio od moga repertoara. mogu se pohvaliti da sam za vrijeme boravka u zatvoru proučavao nogomet kao igru i to sve državne lige od 1. do 3. lige. nakon puno muke i truda sada mogu reći da znam je moj postotak pogođenih ishoda 99,9 posto tj da mogu pogoditi 999 ishoda iz 1000 utakmica. a tu spadaju sve utakmice na ovome svijetu, faktor iznenađenja za mene ne postoji jer ja mogu predviditi iznenađenje i sučeve pogreške. žao mi je ali vam moram reći i pokavariti užitak gledanja nogometa da če europski prvak u nogoemtu postati AC Milan a prvak svijeta na sp-u Argentina. evo žao mi je što sada unaprijed znate to ali ako ništa drugo možete se kladiti na te dvije stvari i za utjehu inkasirati nešto. što više uložite dobitak je veći. moram reći da ne znam kada sam zadnji put pogriješio neki par mislim da je to bilo prije 2 godine utakmica liberijske prve lige NPA Anchors-UMC Roots. nakon toga imam 100 posto učinka,sve svjetske nogometne igrače poznam kao da sam sa njima djelio hranu 10-ak godina sve koliko tko može trčati i sve statistike igrača i klubova svijeta napamet.

rotflmao rotflmao rotflmao rotflmao ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ave ave ave
U zadnje vrijeme se na forumu pojavljuje dosta likova, ali odavno nije bia jedan ovakav. svaka ti čast care dobro si me nasmija respekt

New Jersey Devils   metal
bullet

« Reply #9 on: January 18, 2010, 03:33:29 PM »

Eto , sada će članovi foruma TipDana svi odreda biti bogati ljudi , ti samo piši parove a oni neka samo kopiraju , i to je to . pljesko Smile
user999

« Reply #10 on: July 01, 2010, 09:32:40 AM »

žao mi je ali vam moram reći i pokavariti užitak gledanja nogometa da če europski prvak u nogoemtu postati AC Milan a prvak svijeta na sp-u Argentina.

žao mi je ali ti moram reći da si fulao za Milan, ... drži se ti toga zatvora pa proučavaj još malo.  Boli me briga

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: