bullet
|
 |
« Reply #90 on: June 15, 2010, 02:42:57 PM » |
|
Mogu ti ja odgovoriti na ta pitanja. Limit ti je koliko ti bookmaker dopusti, Na live je 5%MT, Rješava se problem skidanja novaca s I-konta u realnom vremenu, međutim nije to tako lako kao što izgleda. ako se odlogiraš i ulogiraš pisat će ti točno stanje i konta. Nemoguće je da uplatiš više nego što imaš na i-kontu, u realnom vremenu... Međutim vidim da je ovaj podforum postao takozvana pljuvačnica po kladionicama, ne samo po Fortuni nego i po ostalima. Međutim svako ima pravo na svoje mišljenje...
Gledaj ocito si buki fortune , nemoj misliti da ja ima protiv nekog nesto osobno , ja samo komentiram što se dešava i što nema nikakve logike , po meni nemoze Vam se takve stvari dešavati ako si krenuo u ozbiljan posao , trebao si testirati program za online ako treba i 6 mj unazad te kada si vec odlucio da krenes na trziste da sve radi kako spada . Ovo za limit ( koliko ti buki dopušta ) , to ćeš mjenjati sigurno za par mjeseci , puno bolje riješenje bi Vam bilo da piše max limit i to na svaku kombinaciju ili solo okladu ( kako na live tako i na obicnu ponudu). Dizajn Vam je također jako los , igre prekomplicirane za prosjecnog igrača , preglednost losa ........ Mozda ja nisam u pravu , ali to ćete vidjeti tj. već uviđate na svojim poslovnim rezultatima.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bullet
|
 |
« Reply #91 on: June 15, 2010, 02:47:49 PM » |
|
Mogu ti ja odgovoriti na ta pitanja. Limit ti je koliko ti bookmaker dopusti, Na live je 5%MT, Rješava se problem skidanja novaca s I-konta u realnom vremenu, međutim nije to tako lako kao što izgleda. ako se odlogiraš i ulogiraš pisat će ti točno stanje i konta. Nemoguće je da uplatiš više nego što imaš na i-kontu, u realnom vremenu... Međutim vidim da je ovaj podforum postao takozvana pljuvačnica po kladionicama, ne samo po Fortuni nego i po ostalima. Međutim svako ima pravo na svoje mišljenje...
Gledaj ocito si buki fortune , nemoj misliti da ja ima protiv nekog nesto osobno , ja samo komentiram što se dešava i što nema nikakve logike , po meni nemoze Vam se takve stvari dešavati ako si krenuo u ozbiljan posao , trebao si testirati program za online ako treba i 6 mj unazad te kada si vec odlucio da krenes na trziste da sve radi kako spada . Ovo za limit ( koliko ti buki dopušta ) , to ćeš mjenjati sigurno za par mjeseci , puno bolje riješenje bi Vam bilo da piše max limit i to na svaku kombinaciju ili solo okladu ( kako na live tako i na obicnu ponudu). I još nešto , ti meni netrebas odgovarati na ta pitanja , te odgovore trebala bi znati djelatnica koja radi na INFO TELEFONU koju ste trebali dobro obučiti a i poželjno bi bilo da razumije i sport i klađenje itd... Dizajn Vam je također jako los , igre prekomplicirane za prosjecnog igrača , preglednost losa ........ Mozda ja nisam u pravu , ali to ćete vidjeti tj. već uviđate na svojim poslovnim rezultatima.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goblict
|
 |
« Reply #92 on: June 15, 2010, 02:48:47 PM » |
|
nisam bokie, ni u jednoj online kladionici nemaš max uplatu, nego koliko ti bookmaker dopusti, barem one koje sam ja probao i gdje mi je listić išao na autorizaciju( Bwin,bet365... )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bullet
|
 |
« Reply #93 on: June 15, 2010, 02:52:05 PM » |
|
nisam bokie, ni u jednoj online kladionici nemaš max uplatu, nego koliko ti bookmaker dopusti, barem one koje sam ja probao i gdje mi je listić išao na autorizaciju( Bwin,bet365... )
nije istina , u svakom trenutno i za svaku okladu piše ti max bet recimo na bet365 , uglavnom vidim da nerazumiješ poantu marže i limita tj. smanjivanja tečaja ili povečavanja tečaja ( mozda i razumijes neznam , ali poanta je ta da se na takav nacin bolje i efikasnije radi nego da sam buki odobrava ili odbija proizvoljno )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goblict
|
 |
« Reply #94 on: June 15, 2010, 03:03:24 PM » |
|
ok! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Toni-
|
 |
« Reply #95 on: July 23, 2010, 03:19:42 PM » |
|
 Pišam se na fortunu
|
|
|
|
|
|
Niko kao Hajduk iz Splita
|
|
|
Yebach
|
 |
« Reply #96 on: August 27, 2010, 12:33:57 AM » |
|
 ovakvu glupost još nisam čuo od čovjeka iz kladioničarske branše  šta misliš da bookmakeri ručno odobravaju uplate  pa gdje bi došli da tako rade  imali bi zaposlenih koliko imaju korisnika prije 2 mjeseca sam slučajno zalutao u tvoju prčvarnicu i ugodno se iznenadio vidjevši odbojkaški par u bonus tipu. radilo se o utakmici Srbija - Italija. Rekoh ovo moram odigrat bla bla i dođem do žene na šalteru, i odbije mi uplatu od 500 + mt jer je to prevelik iznos a par je kao u bonus tipu vidio sam da imate i zbroj poena na odbojci i hendije, a to je za svaku pohvalu. ali... hendiji su niži nego online, i to čak do 0,40  znam da nema puno ljudi koji bi to odigrali, ali opet takav lopovluk je neviđen... ako već uvodite nešto novo daj bar to napravite kako spada ili bar prepišite kako spada i još jedno pitanje... čemu ste uveli online kad se ne može ništa uplatiti poslije 00:00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bullet
|
 |
« Reply #97 on: August 27, 2010, 10:47:05 AM » |
|
 ovakvu glupost još nisam čuo od čovjeka iz kladioničarske branše  šta misliš da bookmakeri ručno odobravaju uplate  pa gdje bi došli da tako rade  imali bi zaposlenih koliko imaju korisnika prije 2 mjeseca sam slučajno zalutao u tvoju prčvarnicu i ugodno se iznenadio vidjevši odbojkaški par u bonus tipu. radilo se o utakmici Srbija - Italija. Rekoh ovo moram odigrat bla bla i dođem do žene na šalteru, i odbije mi uplatu od 500 + mt jer je to prevelik iznos a par je kao u bonus tipu vidio sam da imate i zbroj poena na odbojci i hendije, a to je za svaku pohvalu. ali... hendiji su niži nego online, i to čak do 0,40  znam da nema puno ljudi koji bi to odigrali, ali opet takav lopovluk je neviđen... ako već uvodite nešto novo daj bar to napravite kako spada ili bar prepišite kako spada i još jedno pitanje... čemu ste uveli online kad se ne može ništa uplatiti poslije 00:00 Meni se sve čini da se oni sami namjerno uništavaju , ovakve poslovne poteze nebi vukao niti ispodprosječan čovjek koji je došao sa ceste ....... , ali opet to je stvar Fortune i vodećih ljudi te kladionice , a ne nas igrača , ako oni misle da odlično rade posao onda neka tako rade , uostalom sve se vidi na kraju u poslovnim rezultatima firme tj. dobiti . I da još nešto razjasnimo , online klađenje Fortune nema veze za onlinom na netu , oni rade na principu male obiteljske kladionice u nekom kvartu ( mislim na Fortunu ) Sve u svemu loše i jadno , doviđenja .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goblict
|
 |
« Reply #99 on: September 02, 2010, 02:14:17 PM » |
|
 ovakvu glupost još nisam čuo od čovjeka iz kladioničarske branše  šta misliš da bookmakeri ručno odobravaju uplate  pa gdje bi došli da tako rade  imali bi zaposlenih koliko imaju korisnika prije 2 mjeseca sam slučajno zalutao u tvoju prčvarnicu i ugodno se iznenadio vidjevši odbojkaški par u bonus tipu. radilo se o utakmici Srbija - Italija. Rekoh ovo moram odigrat bla bla i dođem do žene na šalteru, i odbije mi uplatu od 500 + mt jer je to prevelik iznos a par je kao u bonus tipu vidio sam da imate i zbroj poena na odbojci i hendije, a to je za svaku pohvalu. ali... hendiji su niži nego online, i to čak do 0,40  znam da nema puno ljudi koji bi to odigrali, ali opet takav lopovluk je neviđen... ako već uvodite nešto novo daj bar to napravite kako spada ili bar prepišite kako spada i još jedno pitanje... čemu ste uveli online kad se ne može ništa uplatiti poslije 00:00 Neda mi se objašnjavat princip rada jednog bookmakera. ali ako zbog nečeg listić ide na autorizaciju to bookmaker ručno odobrava pa se ti meni smij koliko očeš, ali tako ti je i u najvećim ONLINE kladionicama bilo gdje na svijetu. listić ti može ići na autorizaciju i s najmanjim ulogom...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goblict
|
 |
« Reply #100 on: September 03, 2010, 02:04:03 PM » |
|
I da... kod nas se možeš kladit od 0-24 sata online, jedino 4-5 minuta oko 00:00 h se nemožeš kladiti jer se radi update servera, tako da ne razumijem o čemu pišeš(možda je neka greška bila kada si ti probao) 
|
|
|
|
« Last Edit: September 03, 2010, 02:09:38 PM by Goblict »
|
|
|
|
|
zvonkao
|
 |
« Reply #101 on: September 03, 2010, 10:35:50 PM » |
|
Ne stavljaju oni nijednu marginu niti zbroj poena. Sve ovisi o "Zdeneku Hrabalovom" u Češkoj koji ako se smiluje ili ako nije taj dan pijan,a ukoliko ima ispod 2 promila u krvi,budu ponekad i svi hedikepi i svi zbrojevi. Češka pekara uvjetuje lokalne jadnike da imaju istu ponudu kaoi glavna centrala u Češkoj,s tim da onda ovisno o uplati lokalni bijednici mijenjaju tečaje. Zato i imaš iz dana u dan,tolike promašene margine na igračima i silne blokade u Fortuni, u odnosu na druge kladionice koje se usklade u poen-dva.Oni imaju razlike i do 5-6 poena,upravo zbog češke ponude i češkog pijanca. Sve u svemu,izuzetno jadno,da gotovo ne može biti jadnije,od uplata,razrada i tečaja.
Tamo više ni ne zalazim,a kad god prođem,poslovnica zjapi prazna,a pored nje Supersort pun puncat svaki dan. Ovim tempom će još jedan broj poslovnica Fortune sigurno biti zatvoren,jer treba poplaćati tekuće troškove,a promet im neprestano opada.
|
|
|
|
« Last Edit: September 03, 2010, 10:41:13 PM by zvonkao »
|
|
|
|
|
bullet
|
 |
« Reply #102 on: September 05, 2010, 09:53:59 PM » |
|
Ne stavljaju oni nijednu marginu niti zbroj poena. Sve ovisi o "Zdeneku Hrabalovom" u Češkoj koji ako se smiluje ili ako nije taj dan pijan,a ukoliko ima ispod 2 promila u krvi,budu ponekad i svi hedikepi i svi zbrojevi. Češka pekara uvjetuje lokalne jadnike da imaju istu ponudu kaoi glavna centrala u Češkoj,s tim da onda ovisno o uplati lokalni bijednici mijenjaju tečaje. Zato i imaš iz dana u dan,tolike promašene margine na igračima i silne blokade u Fortuni, u odnosu na druge kladionice koje se usklade u poen-dva.Oni imaju razlike i do 5-6 poena,upravo zbog češke ponude i češkog pijanca. Sve u svemu,izuzetno jadno,da gotovo ne može biti jadnije,od uplata,razrada i tečaja.
Tamo više ni ne zalazim,a kad god prođem,poslovnica zjapi prazna,a pored nje Supersort pun puncat svaki dan. Ovim tempom će još jedan broj poslovnica Fortune sigurno biti zatvoren,jer treba poplaćati tekuće troškove,a promet im neprestano opada. Slazem se u potpunosti sa svim navedenim , to je nevjerojatno da oni neuviđaju da je hrvatsko tržište totalno drugačije od češkog . Evo , kada usporedujemo Fortunu sa SuperSportom , oni nisu niti u jednom elementu jači : ponuda lošija , lokacija poslovnica lošija , internet klađenje losije , inovacije losije , limiti losiji , singl igra 9% ( potez samouništenja ) , preglednost i dizajn stranice lošiji , nagradne igre tj, neke inovacije za prosječnog igrača teško razumljivo , bonus za internet igrače 1000kn uvijet 6x6 (samo u teoriji izvedivo da izvučeš taj bonus , to ni profi igrači nemogu , osim moze se izvuči kroz sure bet ali to prosječan igrač nerazumije )itd... Zamolio bi ljude na ovom forumu koji su zaposlenici Fortune da se jave, te da mi odgovore u kojem elementu su najjači na hrvatskom tržistu, te da promkomentiraju ovo gore što sam naveo . Pozz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chicha_brko
|
 |
« Reply #103 on: September 06, 2010, 08:23:39 AM » |
|
Ajde bullet molim te da se upucaš svojim nickom... samo znaš kenjat po SVIM kladionicama. očito si ogorčeni bivši zaposlenik neke od kladionica koji je zbog svojeg ponašanja dobio otkaz u jednoj od njih. kad si u podforumu supersport, kenjaš po njima.... evo ti jedna prednost FORTUNE ispred svih ostalih kladionica u HR pa tako i ispred SUPERSPORTA.... LIVE klađenje na internetu... preglednost i dizajn stranice(kao i internet klađenje) je tvoje subjektivno mišljenje. nagradne igre su samo u fortuni nigdje drugdje, razne igre(SRETNI GUBITNIK, automatski bonusi, i sl.). To kaj se ti ne kladiš u FORTUNI i u poslovnicam se ne informiraš o raznim promocijama igrama i sl to je tvoj problem i zato nemoj generalizirat stvari.... meni osobno je internet klađenje puno draže u FORTUNI nego u SUPERSPORTU, koji uopće mi ne lići da ima bilo kakve veze s internet klađenjem(vidjet ćemo lutriju kako će izaći na kraj s internet klađenjem). zato bullet odustani biti ogorčen i napiši koju pozitivnu o bilo kojoj kladionici, jer tebe nitko ne tjera da se kladiš a i tamo di se kladiš nevalja ti.... pozdrav!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bullet
|
 |
« Reply #104 on: September 06, 2010, 12:14:37 PM » |
|
Ajde bullet molim te da se upucaš svojim nickom... samo znaš kenjat po SVIM kladionicama. očito si ogorčeni bivši zaposlenik neke od kladionica koji je zbog svojeg ponašanja dobio otkaz u jednoj od njih. kad si u podforumu supersport, kenjaš po njima.... evo ti jedna prednost FORTUNE ispred svih ostalih kladionica u HR pa tako i ispred SUPERSPORTA.... LIVE klađenje na internetu... preglednost i dizajn stranice(kao i internet klađenje) je tvoje subjektivno mišljenje. nagradne igre su samo u fortuni nigdje drugdje, razne igre(SRETNI GUBITNIK, automatski bonusi, i sl.). To kaj se ti ne kladiš u FORTUNI i u poslovnicam se ne informiraš o raznim promocijama igrama i sl to je tvoj problem i zato nemoj generalizirat stvari.... meni osobno je internet klađenje puno draže u FORTUNI nego u SUPERSPORTU, koji uopće mi ne lići da ima bilo kakve veze s internet klađenjem(vidjet ćemo lutriju kako će izaći na kraj s internet klađenjem). zato bullet odustani biti ogorčen i napiši koju pozitivnu o bilo kojoj kladionici, jer tebe nitko ne tjera da se kladiš a i tamo di se kladiš nevalja ti.... pozdrav!!!
Neznam odkuda ti podatak da sam ja dobio otkaz i da sam radio za neku našu kladionicu , uglavnom krivo si informiran i neznam kakve to ima veze sa mojim postom . Ja samo komentiram nedostatke pojedinih naših kladionica iz perspektive igrača , što se tiče Fortune rezultati su više nego porazni , dobro si naveo ovo o LIVE klađenju kod Fortune , istina je tu su jednino ispred svih na nasem trzistu sto se tice internet klađenja iako za ozbiljnije igrače opet nemogu nikako konkurirati vanjskim kladionicama . Što se tiče nagradnih igara u Fortuni opet napominjem da je to toliko nejasno za jednog prosječnog igrača da efekti takvih igara su beznačajni , o tečajevima da negovorim i o bonus tipovima gdje nemozete konkurirati trzisnim liderima SS i Lutriji , a bome niti PSK. Iz svoje igračke perspektive gledano , u Fortuni mjesecno odigram najvise 3-4 oklade što je zanemarivo malo oklada u odnosu na SS, Lutriju ili Psk. Bilo b jako zanimljivo da se javi vise ljudi te da oni prokomentiraju naše kladionice , te da navedu gdje se najvise klade i zasto , šta im se svida kod pojedine kladionice a što ne , odnosno šta bi htjeli da se poboljša i kakvu novu ponudu ili nagradnu igru da se uvede. POZZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|