Fakin
**Tipdana**

Roland Garros 2004
|
 |
« Reply #15 on: January 26, 2009, 11:25:53 PM » |
|
Kužiš u tome je stvar, forum služi za razmjenu informacija. Kako ti kupiš razne novosti i informacije tako i mi, zajedno smo jači. Ali od tebe nisu dolazile nikakve informacije i u tom je problem. OK ti kažeš da ne uzimaš od drugih pickove ali jeli ti kad palo na pamet da bi netko drugi možda uzeo pickove od tebe, ili bar informacioje o nekome ili nečemu. U tome je poanta foruma - razmjena informacija.
Napiši par smislenih analiza u otvorenom dijelu ( a znam da možeš) i ući češ dok si rekao keks, to ti je moj savjet Razumijem ja šta ti želiš rec. Evo ja prvi priznajem da nisam pisao analize razlog tomu je dosta stvari. Prvo i osnovno na ovom forumu se više nezna "ni ko pije a ko plača". Gazda foruma Olympian je očito digo ruke od ovoga. Zašto se nije oglasio da kaže ovako i onako?? Masa dobrih tipstera je otišla sa ovog foruma. Nekad je tipdana bio pojam za sve ,na ovm forumu je pisao ST_Anger največi teniski tipster koji se je ikad pojavio na internetu. Kad se sjetim tog meni se ježi koža i nostalgija me hvata.  Sad da idem napisat 10 analiza i da me ubacite "unutra" za mene bi bilo cinično i dvolično. Mene najviše boli šta ima njih puno koji su pisali kao ja i manje pa su unutra. Nismo svi pred zakonom jednaki bi se reklo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man in black
|
 |
« Reply #16 on: January 27, 2009, 02:23:27 PM » |
|
U svakom slučaju ste mogli valorizirat rad i zalaganje tipstera koji su na ovom forumu od samih početaka i koji su svakako svojim analizama i zalaganjem dali značajan obol ovom forumu, bez obzira što možda u zadnje vrijeme nisu bili baš previše aktivni ali i za to valjda postoje i razlozi, ovako se u isti koš ti isti stavljaju sa novoregistriranim i tek pridošlim, što po meni nije baš previše fer sa vaše strane, no ako vas to veseli samo dajte. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dikembe Mutombo
Guest
|
 |
« Reply #17 on: January 27, 2009, 03:38:30 PM » |
|
U svakom slučaju ste mogli valorizirat rad i zalaganje tipstera koji su na ovom forumu od samih početaka i koji su svakako svojim analizama i zalaganjem dali značajan obol ovom forumu, bez obzira što možda u zadnje vrijeme nisu bili baš previše aktivni ali i za to valjda postoje i razlozi, ovako se u isti koš ti isti stavljaju sa novoregistriranim i tek pridošlim, što po meni nije baš previše fer sa vaše strane, no ako vas to veseli samo dajte.  Ovako stvari stoje... Prvo mi ovo "čistku" ili nazovite je kako već želite nismo radili zbog toga da bi nas to, kako kažeš veselilo. Prva ideja uopće kad se formirao ovakav tip foruma bila je podignuti aktivnost članova, a jedan od zadataka te reforme bio je kontinuirano pratiti rad svih tipstera i ukoliko to bude potrebno vršiti daljnje selekcije. Od kad je forum djelomično zatvoren pa do danas ni jednom se nije vršila nikakva selekcija tako da sama ideja o tome da konačno malo dovedemo u red sve ovo zahtjevala je puno rada i isto tako nudila je mogućnost eventualnih pogrešaka. Bili smo apsolutno svjesni da će biti nezadovoljnih, ali smo svejedno krenuli u taj zahvat. Prvi korak ove selekcije je završen, rezultati su takvi kakvi jesu, neki su s njima zadovoljni neki očito nisu i imaju pravo reagirati, ali mislim da je još jednom potrebno ponoviti da prvenstveno pokušate objektivno ocijeniti svoj doprinos ovome forumu. E sad, kao što vidite javili su se nezadovoljni, jedni koji misle da smo pustili unutra ljude zbog starih zasluga, drugi koji imaju potpuno suprotno razmišljanje i smatraju da bi neki upravo zbog tih starih zasluga trebali biti pušteni u zatvoreni dio. Vrlo je teško pomiriti te dvije strane i vrlo je teško zadovoljiti i jedne i druge, a i sami znate da je ova revizija bila nužna za forum. I ta revizija neće na ovome stati, vrlo brzo se mogu očekivati nove promjene kad govorimo o članovima koji imaju pristup i o članovima koji nemaju pristup zatvorenom dijelu. Tako da netko tko je možda trenutno out vrlo brzo može ponovno završiti u zatvorenom dijelu (i pri tome ne mislim da bi bilo cinično sad napisati deset analiza da se opet uđe unutra jer i nakon tih 10 analiza i nakon što izborite zatvoreni dio, opet ćemo pratiti vaš rad) i isto tako netko tko je trenutno in vrlo brzo može izletjeti ukoliko nebude aktivan u radu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eszeker
**Tipdana**

Nepokoreni grad
|
 |
« Reply #18 on: January 27, 2009, 11:05:59 PM » |
|
IMO, najveći problemi i jesu počeli kada se napravio zatvoreni dio foruma. Daleko od toga da je forum, do toga trenutka, bio dobar kao prije par godina, ali tek onda je krenulo nizbrdo. Mijenjaju se modovi i admini, onaj uvodi onu zabranu, ovaj onu..., uglavnom, kaos. U otvorenom dijelu novi članovi, a i oni stari koji su izbačeni, trude se pisati "analize" da bi ušli ili se vratili u zatvoreni dio, ali, unatoč svemu, forum tone sve dublje i dublje. Mislim da i ove promjene neće donijeni neki napredak, ne zato što sam ja "prebačen" u zatvoreni dio (ionako nemam više naviku posječivati ovaj forum svaki dan kao nekad... a i bolje mi ide nego prije  ), već zbog toga što ljude odbijaju "zabrane", "moranje" i slične stvari... Rijetki su forumi gdje se nešto "mora", uglavnom reganje i čitaj... Moje je mišljenje, otvorite SVE, neka ljudi čitaju, komentiraju, razmjenjuju mišljenja, pa neka i psuju(u nekim normalnim granicama), a samim tim će biti i više analiza i korisnih informacija za sve nas.
|
|
|
|
|
|
Nemoj ići lijevo na križanju staze, tu ne ide nitko, svi se zvijeri paze, nego ´ajde desno...
|
|
|
Eszeker
**Tipdana**

Nepokoreni grad
|
 |
« Reply #19 on: January 30, 2009, 11:06:18 PM » |
|
4 (četiri) klika mišem mi je trebalo, danas, da prođem TD...
vjerojatno je puno više bilo u zatvorenom dijelu...
|
|
|
|
|
|
Nemoj ići lijevo na križanju staze, tu ne ide nitko, svi se zvijeri paze, nego ´ajde desno...
|
|
|
emir
Tipdana tipster
**Tipdana**

|
 |
« Reply #20 on: January 31, 2009, 03:06:07 AM » |
|
neznam po meni ovih zadnjih dana i nije lose sto se tice analiza pocelo se raditi  , ima ekipa koje pisu , te je vecina obuhvacena , od hokeja americkog kao i europskog istina nesto je europski zatajio ali vjerujem ne zadugo  do fudbala i kosarke (nba i euro) da jos nezaboravim rukomet te odbojku  moze mozda jos bolje ali i ovako je sasvim ok , necu da ulazim u raspravu jel bolje zatvoreni dio ili ne mozda nisam kopententan za to posto nisam bas dugo na ovom forumu ali koliko vidim vecinom blatite vi koji i nepisete nista te ako imate vremena da se logujete i vidite imali sta na forumu mislim da mozete i jedan pik u dva dana ostaviti posto vjerujem da pratite neki odredjeni sport ili vise njih a ne svu energiju usmjeriti u provokacije i negativne reakcije , toliko za sada od mene , pozz 
|
|
|
|
|
|
Ako sakupite dovoljno statističkih podataka, možete dokazati bilo šta. Prema tome, nekad smo mi bolji, a oni gori. A nekad su i oni gori, a mi bolji.
|
|
|
Sammer
Tipdana tipster
**Tipdana**

Mario Götze
|
 |
« Reply #21 on: June 30, 2010, 11:06:12 AM » |
|
Ukratko kupio bih forum. Moja ponuda je 1 kn.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pjana
Tipdana tipster
**Tipdana**

|
 |
« Reply #22 on: July 01, 2010, 01:21:14 AM » |
|
1kn, 1kn za sad vodi...Ima li neko sa 0,80? 
|
|
|
|
|
|
Come On Arsenal !
|
|
|
bokrk
Tipdana tipster
**Tipdana**

Luka
|
 |
« Reply #23 on: July 04, 2010, 01:31:51 PM » |
|
a od koga bi ti kupio ovaj forum kad nema ni vlasnika ni urednika ni nikoga pametnoga ni manje pametnoga!
|
|
|
|
|
|
najveci dobitak u zivotu 05.11.2008.godine u 14,38 sati 3610 gr i 54 cm
|
|
|
R.V.P
Tipdana tipster
**Tipdana**

ROBERTO LUONGO!!!!!!!! The best No.1
|
 |
« Reply #24 on: July 04, 2010, 01:33:54 PM » |
|
a od koga bi ti kupio ovaj forum kad nema ni vlasnika ni urednika ni nikoga pametnoga ni manje pametnoga! od stecajnog upravitelja 
|
|
|
|
|
|
Klubovi koji igraju seljacki nogomet i koje ne mogu smisliti:Liverpool,Tottenham,Juventus,Lazio,Leverkusen,Hertha, Bayern,Schalke,Sevilla,Hajduk,Dinamo,Man.Utd,Koln
|
|
|
|
matej
|
 |
« Reply #25 on: July 14, 2010, 11:51:53 AM » |
|
Poštovanje, nisam odavno bio ovdje, na forumu, nemam pristup tkz zatvorenom djelu, ne znam što se dešava i koliko se piše ili ne, ali ti moram priznati da si me dobrano nasmijao ovom tvojom reakcijom  da budemo načistu, ništa loše ne mislim lijep pozdrav
|
|
|
|
|
|
Prijatelju! Nada je dobra stvar, a dobre stvari nikad ne umiru !
|
|
|
|
tom
|
 |
« Reply #26 on: July 20, 2010, 10:00:40 AM » |
|
1kn, 1kn za sad vodi...Ima li neko sa 0,80?  1.5 e , prvi put 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pre-wannabe-drag
|
 |
« Reply #27 on: July 28, 2010, 10:35:08 PM » |
|
1kn, 1kn za sad vodi...Ima li neko sa 0,80?  1.5 e , prvi put  nudim 2 evra 
|
|
|
|
|
|
crna lista: nogomet, košarka, tenis, odbojka, hokej, rukomet, vaterpolo, atletika, f1, skijanje, šah, k1, snooker, mali nogomet, predsjednički izbori, bejzbol, curling, boks
|
|
|
|
tom
|
 |
« Reply #28 on: August 04, 2010, 10:03:55 AM » |
|
1kn, 1kn za sad vodi...Ima li neko sa 0,80?  1.5 e , prvi put  nudim 2 evra  2.87 e 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dudu130
Tipdana tipster
**Tipdana**

|
 |
« Reply #29 on: August 04, 2010, 11:56:42 AM » |
|
Ajde dosta s tim glupiranjem!!! Ako se nema ništa pametno za reći, bolje je ne govoriti uopće!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|